qui és aquest?

Periodista sense escola oficial, figuerenc per sort i ganes i llicenciat en Història de l’Art perquè després de quatre anys d’avorriment a la facultat de Dret va decidir que la vida era bella. Les ganes de parlar i escriure el van dur a fer el viacrucis dels mitjans de comunicació. Primer, a la ràdio; més tard, a la premsa, quan a les redaccions encara es permetia fumar. La cosa dels platós arriba pel vessant més seriós: durant més de quinze anys treballa als Informatius de TVE a Catalunya, on es responsabilitza de diversos programes i, amb dedicació especial, de l’edició i la presentació de l’Informatiu Cap de Setmana. També ha estat presentador i coeditor del programa Impactes, director adjunt del programa La Barberia, sotsdirector del programa La Porteria, director i presentador del programa Capital Humà, i ha fet de guionista i reporter pel Canal Internacional, pel Canal 24 Horas i pel Canal ARTE. Autor de nombrosos programes monogràfics i debats dins l’àrea de Cultura i encarregat de diverses retransmissions.

Al marge de la tele, ha estat editor de l’informatiu Matinal SER Catalunya i Cap de Cultura de Ràdio Barcelona-SER Catalunya, Cap de Societat del diari AVUI i ha dirigit i presentat diferents programes a RNE-Ràdio 4, COM Ràdio i emissores locals. Ha exercit la docència (professor d’Informatius de Ràdio i TV a l’escola Micro Obert), la crítica d’art, comissariat exposicions i és coautor d’algun llibre que ja no es troba.

Actualment dirigeix el programa “59 segons” a TVE-Catalunya i publica articles a El Periódico de Catalunya, Diari de Girona i al setmanari L’Empordà.

Allò que més li plau, però, és navegar (a la vela), cuinar i anar a caçar bolets.